در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط
عیدی 96 کارکنان دولت چقدر هست؟
1 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)
با تصویب دولت، میزان پاداش پایان سال ۱۳۹۵ (عیدی) کارکنان دولت، مبلغ ۷۷۰ هزار و ۵۰۰ تومان تعیین شد.

دستگاه­ های اجرایی، نیروهای مسلح، نیروی انتظامی و قوه قضاییه و سایر دستگاه­ های اجرایی مشمول قوانین خاص اجازه داد به کارمندان خود (اعم از رسمی، ثابت، پیمانی، خرید خدمت، قراردادی و موقت)، اعضای هیئت علمی دانشگاه­ ها و مؤسسات آموزش عالی و تحقیقاتی و قضات که بطور تمام وقت اشتغال به کار دارند، مبلغ ثابت ۷ میلیون و ۷۰۵ هزار ریال به نسبت مدت خدمت تمام وقت در سال ۱۳۹۵ به عنوان پاداش آخر سال (عیدی) در بهمن ماه سال جاری از محل بودجه مصوب دستگاه ­های اجرایی پرداخت نمایند.

 میزان پرداخت پاداش آخر سال (عیدی) بازنشستگان، مستمری بگیران، حقوق وظیفه از کارافتادگی، حقوق وظیفه وراث مستخدمین متوفای مشمول صندوق­ های بازنشستگی و صندوق معذوریت و از کارافتادگی جهاد کشاورزی، صندوق­ های بازنشستگی نیروهای مسلح و نیروی انتظامی و سایر صندوق­ های بازنشستگی و نیز شهدا و جانبازان از کار افتاده کلی نیز مبلغ ۷ میلیون و ۷۰۵ هزار ریال
از محل بودجه مصوب صندوق بازنشستگی ذیربط قابل پرداخت است.