در دیه و بیمه خودرو توسط
شرایط بیمه شخص ثالث بیمه پاسارگاد چیست ؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیرم سلام،وقت بخیر.

از تاریخ ۱۳۹۵/۰۳/۲۹ سیستم صدور بیمه های ثالث تمام شرکت های بیمه یکسان شده و با این تفصیل دیگه هیچ شرکت یا نمایندگی بیمه ای امکان دادن تخفیف های بی مورد رو نداره.

تنها تفاوتی که بین نرخ بیمه ها وجود داره،میزان تعهدات مالی شرکتهاست که بعضی از نمایندگی ها به اشتباه، و برای جلب رضایت مشتری،حداقل تعهد مالی خسارت رو لحاظ می کنن(۶۳،۵۰۰،۰۰۰ ریال) و ما در بیمه پاسارگاد معمولا سقف تعهدات مالی رو کمتر از ۱۰۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال صادر نمی کنیم،زیرا تفاوت نرخ حق بیمه این دو تعهد در حدود ۲۰،۰۰۰ تومان هست، ولی تفاوت خسارت پرداختی شرکت بیمه ۳۶،۵۰۰،۰۰۰ ریال هست!!!