در شرکت بیمه توسط (120 امتیاز)
سلام من کد نماینده بیمه عمر گرفتم میتونم برای خودم بازاریاب بگیر مشکل قانونی داره یا نه

ممنونم
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همکار گرامی سلام،وقت بخیر.

اگه شما نماینده هستین،میتونین آموزش بدین تا براتون بفروشه و شما درصدی از کارمزدتون رو بصورت توافقی بهش بدین،ولی نمیتونین به نمایندتون کد بدین،چون اینکار فقط مختص مدیران فروش هست.

ضمنا این رو در نظر داشته باشین که اگه برای خودتون کسی رو بگیرین که بازاریابی کنه،مسولش خود شما هستین و اگه اون فرد اشتباهی در فروش داشته باشه،درست توضیح نده و یا کلاهبرداری کنه،شما باید جوابگو باشین.

پس حواس تون باشه،و در اینکار بی گدار به آب نزنین.