در مفاصا حساب بیمه توسط (110 امتیاز)
ما دارای یک شرکت خدمات مالی هستیم به چه نحوه میتوانیم از بند و بخشنامه 14 درامد استقاده کنیم.

قابل ذکر میباشد  این شرکت دارای دفاتر پلپ شده است/

(می خواهیم به جای ضریب پیمان از طریق تعهد به رسیدگی کارمان انجام شوذ).

 با تشکر
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
در خصوص رسیدگی بابت قراردادها تامین اجتماعی براساس اعمال ماده 38 تامین اجتماعی برخورد و رسیدگی مینماید

تعهد به رسیذکی بابت کارگاه مرکزی و دایم میباشد امور پیمانها از طریق مکاتبه کارفرما اصلی با تامین اجتماعی محاسبه منجر به صدور مفاصا حساب میگردد