در بیمه آتش سوزی توسط
شرایط بیمه آتش سوزی بیمه سرمد چیست ؟
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
بیمه آتش سوزی مثل هر بیمه نامه دیگری دارای شرایط عمومی و خصوصی است.
شرایط عمومی بر اساس قانون بیمه و  آیین نامه 21 مصوب شورای عالی بیمه طراحی شده است و شرایط خصوصی دارای اطلاعات مختص به بیمه نامه جاری و توافقات بین بیمه گر و بیمه گذار است.

اگر اختلافی میان شرایط خصوصی و شرایط عمومی رخ دهد، اولویت با شرایط خصوصی است. چرا که توافقات میان بیمه گر و بیمه گذار بر سایر شرایط، ارجحیت دارد.

بیمه سرمد و سایر شرکت ها بر همین اساس در این رشته خدمات رسانی می کنند و تفاوت در نرخ ها و شرایط پرداخت حق بیمه و سایر توافقات است.