در بیمه آتش سوزی توسط
شرایط بیمه آتش سوزی بیمه کارآفرین چیست ؟
1 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام

دوست عزیز شرایط آتش سوزی با توجه به نوع مکان مورد بیمه متفاوت خواهد بود اما به صورت کلی واحد های مورد بیمه و تعهدات به صورت زیر می باشد:

واحد های تحت پوشش

  • واحد های صنعتی و کارگاهی : شامل ساختمان، تأسیسات، ماشین آلات، مواد اولیه، کالای ساخته شده و موجودی های انواع کارخانه ها و کارگاه های فعال در زمینه های مختلف صنعتی از جمله صنایع نساجی، الکترونیک، صنایع سنگین و سبک، لاستیک سازی، خودروسازی، واگن سازی، صنایع شیمیایی، چاپ، کاغذ سازی، صنایع چوبی، تأسیسات پتروشیمی، نیروگاهها، پالایشگاه ها، ...
  • واحدهای غیر صنعتی : شامل ساختمان، تأسیسات، موجودی، اثاث ثابت و دکوراسیون مراکز تجاری، خدماتی، اداری، آموزشی، بیمارستانی، تعمیرگاه ها، انبارها، آزمایشگاه ها، هتل ها، رستوران ها، مکان های عمومی، فروشگاه ها، واحدهای صنفی، ...
  • واحد های مسکونی : شامل بنا، تأسیسات، اموال و اثاث ساختمان های مسکونی، ویلایی، آپارتمان ها، ...

تعهدات و خسارات تحت پوشش

خطرهای اصلی : آتش سوزی، انفجار و صاعقه
خطر های اضافی : زلزله، سیل، طوفان، سقوط هواپیما، هلیکوپتر و یا قطعاتی که از آنها ساقط شود، رانش زمین، برخورد جسم خارجی، ضایعات ناشی از ترکیدگی لوله آب و فاضلاب و ضایعات برف و باران، شکست شیشه،سنگینی برف و یخ، سرقت اموال و ...

جبران خسارت های کلی و جرئی وارد به مورد بیمه بر اثر خطرهای بیمه شده.
پرداخت زیان ها و هزینه های اقداماتی که به منظور جلوگیری از گسترش و توسعه خسارت صورت می گیرد.
پرداخت هزینه های نقل مکان ضروری مورد بیمه به منظور نجات آن.
بازدید رایگان از مورد بیمه توسط کارشناسان متخصص مدیریت ریسک و ایمنی و ارائه توصیه های لازم به منظور پیشگیری و کاهش حوادث و زیان ها.
ارائه خدمات مشاوره مورد نیاز بیمه گذار قبل از صدور و در طول مدت اعتبار بیمه نامه.

که پس از تکمیل فرم پیشنهاد و بازدید کارشناس بیمه گر از مورد بیمه و تعیین نرخ و شرایط، بیمه نامه آتش سوزی صادر خواهد شد.

توجه داشته باشید شرایط برای هر کدام از موارد متفاوت بوده و طرح های متنوعی ارائه خواهد شد.