در بیمه آتش سوزی توسط
شرایط بیمه آتش سوزی بیمه پارسیان چیست ؟
1 پاسخ
توسط (1,100 امتیاز)

با سلام خدمت دوست گرامی

با توجه به قرار گرفتن بیمه نامه های آتش سوزی در زیر مجموعه بیمه های اموال.شما باید ابتدا ارزش کلیه دارایی های خودتون رو به شرکت بیمه اعلام کنید .

دارایی ها: اررزش اعیانی ملک، موجودی، اثاثیه، انبار

پوشش های اصلی بیمه نامه آتش سوزی: آصا یعنی آتش سوزی ، صاعقه ، انفجار

پوشش های اضافه نیز در تمامی بیمه نامه های آتش سوزی قابل ارائه می باشد .

پوشش های اضافه: زلزله ، سیل ، طوفان ، سقوط هواپیما ، نشست ریزش و رانش زمین ، ضایعات ناشی از آب برف وباران، سرقت( سرقت در بیمه نامه های واحدهای صنعتی و تجاری قابل ارائه نمی باشد مگر با موافقت و اظهارات کارشناس شرکت بیمه) قابل ذکر است که انتخاب هرکدام از پوشش های اضافه مستلزم اضافه نرخ بر پوشش های اضافه می باشد