در بیمه سلامت و بیمه خدمات درمانی توسط (110 امتیاز)
باسلام
من بیمه تکمیلی sos هستم با فرانشیز 30% که بیمه پایه من بیمه سلامت هست. سوال من اینه اگر من در بیمارستان خصوصی  عمل کنم ، باید 30% هزینه عمل  را خودم پرداخت کنم یا اینکه بیمه سلامت به عنوان بیمه پایه حداقل بخشی از هزینه ها رو متقبل میشه. ویا اینکه راهی وجود داره که اون 30% رو ندم یا کمتر پرداخت کنم
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیزم سلام،وقت بخیر.

بیمه سلامت معمولا بین۲۵٪ ۳۰٪ هزینه رو بیشتر نمیده اون هم با تعرفه دولتی.

شما اگه با بیمارستانهای طرف قرارداد با sos برین تا سقف مورد نظر قراردادتون پرداخت میشه.

آیا sos شما خانواده هست یا گروهی؟

اگه خانواده باشه تا سقف ۷۰ میلیون ۱۰۰٪ پرداخت میشه.

اگه گروهی باشه،اول باید پرونده جراحی تون رو ببرین بیمه سلامت بعد از اون مابه التفاوت پرداختی تون رو تا سقف مورد تعهد در قرارداد پرداخت میشه