در بیمه روستایی و عشایر توسط (150 امتیاز)
سلام.میخواستم بدونم برای بیمه تامین اجتماعی کشاورزی آزمایشاتی که گرفته میشود آزمایش تجزیه ادرار برای عدم اعتیاد هم هست یا برای عملکرد مثانه و کلیه؟؟؟ ممنون میشم جواب بدید
2 پاسخ
توسط (660 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
هیچ گونه آزمایشی گرفته نمیشود.فقط بر اساس سن بیمه شده موقع ثبت نام یک سری فرمهای مخصوص خود اظهاری سلامت وجود دارد که توسط کارگزار تکمیل میگردد.سن زیر 50 سال با خوداظهاری خود بیمه شده 50 تا 60 سال با تایید پزشک مرکز بهداشت روستایی و بالای 60 سال با تایید پزشک متخصص .