در بیمه درمان تکمیلی توسط (110 امتیاز)
سلام مبلغ ماهان بیمه تکمیلی چقدر است ماخانوادهای سه نفر هستم چقدر میشود
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیزم سلام وقت بخیر.

بیمه تکمیلی به دو صورت برقرار می شود:

۱-بیمه تکمیلی درمان گروهی:

که در این نوع بیمه یک گروه که از طرف جایی برایشان لیست بیمه به حساب تامین اجتماعی واریز میشود و حداقل تعداد نفرات اصلی و خانواده هایشان باید 50 نفر باشد میتوانند درخواست بیمه تکمیلی به شرکت های فروشنده این خدمات و یا نمایندگان شان بدهند تا بعد از اعلام نرخ و عقد قرارداد بیمه تکمیلی شان با کسر از حقوق افراد بحساب شرکت بیمه واریز و از مزایای آن استفاده نمایند.

۲-بیمه تکمیلی درمان خانواده:

بعضی از شرکت های خصوصی مانند کمک رسان ایران (sos) در غالب طرح خانواده این بیمه را به متقاضیان ارایه مینمایند.

در صورت تمایل به دریافت اطلاعات بیشتر در اینباره یک متن به تلگرام بنده ارسال فرمایید تا شرایط آن را برایتان ارسال نمایم.