در دیه و بیمه خودرو توسط (120 امتیاز)
درسال 92تصادف کردم 50%مقصر شدم بیمه توسعه بودم که ورشکست شد سال 94دیه 110میلیون تعیین شد الان بیمه ایران خسارت های زیر 20میلیون را میدهد وهرسال به مبلغ دیه چند درصد اضافه می شود با توجه به اینکه علت پرداخت دیه عدم پرداخت توسط بیمه می باشد وسال 96هم نزدیک است .

مابعد التفاوت وجریمه عدم پرداخت دیه به زیان دیده را چه کسی باید پرداخت کند .???ومن چه کاری باید انجام بدهم ???
با تشکر لطفا کامل راهنمایی کنید تا استفاده کنم
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

بر عهده خوده بیمه توسعه(ایران) می باشد که بصورت یوم الادا پرداخت نماید