در سوابق بیمه توسط (180 امتیاز)
با سلام و عرض خسته نباشيد

بنده خودم از تاريخ ٩٥/٥/١ بيمه اختياري كردم  البته خود ١جمعه بود ولي  در قراردادم تاريخ ٥/١ قيد شده ريز سوابق الان نگاه كردم به جاي ٣١ روز مرداد براي من ٣٠ روز زدن ايا در اينده مشكل ساز هست براي بازنشستگي؟ و اينكه براي رفعش به كجا بايد مراجعه و قضيه را حل كنم

باتشكر
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
با سلام

برای رفع اشکال به شعبه مراجعه کنید 1/5/95 در صورتی که جمعه باشد صحیح نبوده و بیمه شما از 2/5/95 شروع می گردد. با در دست داشتن قرارداد به مسئول امور بیمه شدگان و یا قسمت دبیرخانه مراجعه فرمائید