در سایر توسط
من در مطب پزشک مشغول به کارم. میخواهم هر ماه بدون مراجعه به کافی نت حق بیمه را با موبایل و اینترنتی پرداخت کنم. ایا راهی وجود دارد ؟
3 پاسخ
توسط (6,770 امتیاز)

با سلام

دوست گرامي شما شركت بيمه متبوع خودتون رو ذكر نكرديد. اگر منظور شما اقساط بيمه عمر بيمه ايران هست ميتونيد از درگاه USSD  و شماره گيري # 9668 *770 * از طريق گوشي همراه و يا از طريق صفحه اختصاص داده به شما توسط شركت بيمه ايران به آدرس و يوزر و پسورد ذكر شده در  پايين صفحه اول بيمه نامه خود براحتي اقدام به پرداخت اقساط حق بيمه خود نماييد. داشتن شناسه پرداخت اقساط كه ضميمه بيمه نامه شماست جهت پرداخت الزامي ميباشد.

پايدار باشيد.