در دیه و بیمه خودرو توسط (110 امتیاز)
سلام من داشتم راه میرفتم یهو رفتم سمت چپ به اصطلاح لایی کشی بعد رفتم یه ماشین سمت راستم بود یه صدایی اومد زد به یه چیزی نمیدونم چی اصلا به من هم نخورد نمیدونم از ترس من یا از ترس نزدن به من یا حرکت من این اتفاق براش افتاد چون به من هم نزد من رفتم واقعیتش چون اصلا به ماشین من نخورد و فکرم میکنم دوربین نبود...الان چی‌میشه؟
1 پاسخ
توسط (1,100 امتیاز)
سلام به شما دوست عزیز

خودروی شما با هیچ وسیله ی دیگه ای برخورد نکرده. خودرویی هم که از ترس تصادف نکردن ، به شما راه داده و تصادف کرده طبق کروکی وگزارش پلیس رهوار به شرکت بیمه مراجعه میکنه.

اما اگر طبق مستندات ، کار شما باعث وقوع حادثه شده باشد.طرفین از طریق مراجع قضایی میتونن علیه شما شکایت و دریافت خسارت کنن که پرداختش باید از منبع مالی شخص شما باشه(پس لطفا با احتیاط رانندگی کنید هموطن گرانقدر)