در بیمه نیروهای مسلح توسط
آدرس دفاتر ساتا یا دفاتر خدمات الکترنیکی بیمه نیرو های مسلح در شیراز رو میخواستم
2 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

تلفن آدرس

شيراز. خ ساحلي غربي نبش كوچه 6

  • 7132232581شیراز، میدان شهدا، اداره پست ناحیه 713
  • 7138335459شیراز، بلوار پاسداران، جنب سپاه فجر، مجتمع فروشگاهی و پارکینگ سپاه فجر
  • 7138393318شيراز، بلوار عدالت شمالی، جنب بانک ملت، نبش کوچه 5
  • 7132286410شیراز، چهار راه باغ تخت، روبروی فروشگاه اتکا، طبقه همکف دندانپژشکی فجر
  • شیراز، شهرك گلستان، ورودی شهرک بزین بین نسترن یک ودو ،روبروی پارک انتظار جنب نانوایی تلفن ۰۷۱۳۶۲۲۴۵۸۶
  • شعبه مدرس :  بلوار مدرس، خیابان فضیلت، کوچه 7 (کوچه جنب بانک ملت)، داخل کوچه سمت راست پلاک 292(جنب آرایشگاه نگاه) و شماره تماس 37250336-071
  • 7136236026شیراز، پل معالی آباد، ابتدای تاچارا، نبش بلوار بهشت، ساختمان بیان، طبقه اول
  •  شعبه صدرا : بلوار اصلی امام خمینی خیابان مهرزاد کوچه نشاط پشت هایپرمارکت امیرخان تلفن دفتر :۰۷۱۳۶۴۳۶۰۵۰

برای اطلاعات بیشتر بر روی لینک زیر کلیک نمایید:
https://www.esata.ir/web/sata/branch