در حادثه ناشی از کار توسط (3,570 امتیاز)
به آتش نشانان شهید شده در حادثه پلاسکو بیمه چقدر پرداخت می کند
1 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)
آتش نشانان مشمول بیمه مسئولیت سازمان آتش نشانی هستند قرار است به خانواده هر یک از آتش نشانان شهید معادل یک دیه کامل (۱۹۲ میلیون تومان) پرداخت شود همچنین میزان بیمه عمر آتش نشانان ۷۵ میلیون تومان و میزان بیمه حوادث آنها تا سقف ۱۵۰ میلیون تومان است که به نظر می رسد با توجه به گستردگی عظیم این حادثه سقف این رقم برای آتش نشانانی که به شهادت رسیدند، در نظر گرفته شود.

در ضمن مستمری بازماندگان نیز تعلق می گیرد