در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط (3,600 امتیاز)
نمایندگان بیمه چند دفتر فرعی می توانند داشته باشند؟
1 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)
شرکتهای نمایندگی بیمه ( موضوع ماده 6 آیین نامه شماره 75) در چارچوب دستورالعمل ابلاغی بیمه مرکزی براساس رتبه بندی نمایندگان می توانند نسبت به ایجاد دفتر فرعی(شعبه) به شرح زیراقدام نمایند:

نمایندگان درجه 1 حداکثر تا 15 شعبه در سراسر کشور، درجه 2 حداکثر 10 شعبه در استان محل فعالیت و درجه 3 حداکثر 5 شعبه در شهر محل فعالیت می توانند شعبه تأسیس نمایند.