در پرداخت حق بیمه توسط (110 امتیاز)
آیا در سازمان تامین اجتمایی در دو جا می توان بیمه ریخت یعنی دو 8 ساعت در دو شرکت متفاوت
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام در پرداخت همزمان از دو کارگاه (کارفرما) در یک زمان مدت محاسبه شده فقط برای یک کارگاه محاسبه می شود مثلا اگر شما 30 در یک کارگاه کار می کنید و در همان 30 روز در یک کارگاه دیگر هم کار می کنید و در هر دوجا برای شما حق بیمه پرداخت شود کلا 30 روز سابقه بیمه به شما اضافه می شود

طبق ماده 34 قانون تامين اجتماعي به اين صورت است که هر دو کارفرما بايد بابت شما حق بيمه پرداخت نمايند. اما نکته اينجاست که از دستمزد شما تا سقف دستمزد(حداکثر دستمزد) بايد بيمه پرداخت شود و لذا تنها مي شود اين نکته را گفت که کارفرمای دوم  مي تواند بیمه تفاوت حقوق شما را تا سقف حداکثر دستمزد با توجه به دستمزد مشمول بيمه شما از کارفرمای اول پرداخت کند.