در بیمه مسافرتی توسط
شرایط بیمه مسافرتی بیمه البرز چیست ؟
1 پاسخ
توسط (330,650 امتیاز)

برخی از مزایای بیمه نامه:

  1. پرداخت هزینه های درمان سرپایی، جراحی، بستری و داروخانه تا مبلغ 50 هزار یورو
  2.  پرداخت هزینه های فوریت های دندانپزشکی تا مبلغ 400 یورو
  3.  پرداخت هزینه ها و بلیط رفت و برگشت همراه بیماری
  4.  پرداخت هزینه های بازگشت کودکان بی سرپرست همراه بیمار یا متوفی به ایران
  5.  راهنمای پزشکی و دارویی در خارج از کشور
  6. راهنمایی جهت تهیه مدارک مفقود شده مسافر و پرداخت خسارت این موارد تا سقف 200 یورو
  7.  راهنمایی حقوقی تا مبلغ 1500 یورو در صورت محکومیت به اعمال غیر عمد
  8. 8- انتقال بیمه شده بیمار یا متوفی به ایران

برای درخواست هرگونه کمک، بیمه شده باید قبل از هر گونه اقدام، با نزدیک ترین مرکز شرکت مفری تماس گرفته و اطلاعات زیر را اعلام نماید :

  1.  شماره پاسپورت یا کارت شناسایی
  2.  شماره بیمه نامه
  3.  مشخصات کامل بیمه شده ای که نیاز به کمک دارد
  4.  علت حادثه یا بیماری
  5. محل استقرار بیمه شده