در بیمه مسافرتی توسط
شرایط بیمه مسافرتی بیمه معلم چیست ؟
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

پوشش ها و خدمات قابل ارائه در این بیمه نامه به شرح زیر  می باشد:

  • پرداخت هزینه های پزشکی و بستری در بیمارستان تا سقف ۵۰٫۰۰۰ یورو
  • در صورت بروز حادثه یا بروز بیماری در طول سفر جابه جایی یا بازگرداندن بیمه شده به کشور محل اقامت
  • پرداخت هزینه فوریتهای دندانپزشکی
  • در صورت بروز حادثه ویا بیماری ناگهانی بازگرداندان یکی از اعضای خانواده همراه با بیمه شده به کشور محل اقامت
  • بازگرداندان جسد متوفی به کشور محل اقامت
  • پرداخت هزینه سفر یکی از اعضای خانواده به خارج از کشور در صورت بروز حادثه یا بیماری برای بیمه شده
  • بازگشت اضطراری به کشور محل اقامت به دلیل فوت اعضای خانواده
  • پرداخت هزینه های ارسال اضطراری دارو
  • ارسال پیام ها و اطلاعات مراجع درمان در مواقع اضطراری
  • حواله تضمینی وجوه نقد تا سقف ۸۵۰ یورو از سوی بیمه شده
  • پرداخت هزینه های لازم برای تهیه مدارک در صورت مفقود شدن
  • معاضدت حقوقی
  • جبران هزینه های مربوط به فقدان بار
  • جبران هزینه های مربوط به تاخیر بار
  • همکاری در زمینه یافتن بار و یا لوازم شخصی به سرقت رفته
  • پرداخت هزینه های ناشی از تاخیر در حرکت وسیله نقلیه ای که برای سفر انتخاب شده است.

نحوه دریافت انواع بیمه نامه مسافرتی خارج از کشور:

افراد متقاضی بیمه نامه مسافرتی خارج از کشور با تکمیل فرم پیشنهاد و ارائه پاسپورت می توانند این بیمه نامه را تقاضا نمایند.

شرکت بیمه معلم با توجه به سن بیمه شده، مدت و منطقه سفر حق بیمه و شرایط بیمه نامه را اعلام و با تواقق بیمه گذار اقدام به صدور بیمه نامه می نماید..

نحوه دریافت خدمات بیمه مسافرتی خارج از کشور:

برای درخواست هر گونه کمک، بیمه شده باید قبل از هر گونه اقدام، با مرکز تماس شرکت شوتز تماس گرفته و اطلاعات زیر را اعلام نماید:

  • شماره پاسپورت یا کارت شناسایی
  • شماره بیمه نامه
  • مشخصات کامل بیمه ای شده ای که نیاز به کمک دارد.
  • علت حادثه یا بیماری
  • محل استقرار بیمه شده