در بیمه مسافرتی توسط
شرایط بیمه مسافرتی بیمه سینا چیست ؟
1 پاسخ
توسط (900 امتیاز)

سلام خانم / آقا قادری خدمات تحت پوشش بیمه مسافرت خارجی بیمه سینا به شرح زیر است:

1- دسترسی شبانه روزی به خدمات در سراسر جهان.

2- معرفی بیمارستان و مراکز درمانی.

3- راهنمایی پزشکی تلفنی.

4- اخذ پذیرش بستری در بیمارستان خارج از کشور.

5- سازماندهی درمان سرپایی و دندانپزشکی در خارج از کشور.

6- تامین هزینه خدمات بستری، سرپایی و دندانپزشکی در خارج از کشور.

7- سازماندهی و تامین هزینه انتقال پزشکی هوایی – زمینی در سراسر جهان.

8- سازماندهی و تامین هزینه اعزام انتقال جنازه بیمه شده به ایران.

9- سازماندهی و تامین هزینه اعزام همراه به محل بستری بیمه شده در خارج از کشور.

10- سازماندهی و تامین هزینه انتقال کودکان بی سرپرست بیمه شده به ایران .

11- رسیدگی به اسناد پزشکی – درمانی خسارت بیمه شدگانی که در طول سفر و مدت اعتبار بیمه نامه خسارت دیده ولی تامین خسارت در خارج از کشور انجام نشده است و جبران خسارت آنها پس از  بازگشت بیمه شده به ایران براساس ضوابط بیمه نامه .

12- ارسال پیام های اضطراری به بیمه شده در خارج از کشور.

13- تامین هزینه های دفاع حقوقی از بیمه شده در خارج از کشور.

14- کمک رسانی در بازیافت گذرنامه و مدارک قانونی مفقود شده و تامین هزینه بازیافت.

15- جبران خسارت فقدان بار و یا تاخیر پرواز بیمه شده در طول سفر خارج از کشور.