در بیمه آتش سوزی توسط (150 امتیاز)
مدیر ساختمانی ۲۰واحده هستم.شارژ ماهیانه بسختی جوابگوی هزینه هامیشود.

راه حل اینکه بعلت انجام نشدن بیمه اتفاقی پیش آمده وبه گردن مدیر ساختمان نیفتد چیست؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)

دوست عزیز سلام،وقت بخیر.

طبق قانون تملک آپارتمانها،همه ساکنین موظف به تمکین به تصمیمات مهمی که هیات مدیره ساختمان میگیرند می باشند.

شما اگر مبلغ شارژ ساختمان رو بالا ببرید هزینه های جاری از محل آن پرداخته شده،دیگر مشکلی نخواهید داشت.

یا باید بیمه ساختمان رو انجام بدین و طبق متراژ هر ساختمان،حق بیمه رو از مالک هر واحد دریافت کرده و رسید بپردازین.

و در صورت عدم تمکین هر مالک،به شورای حل اختلاف شکایت نموده و هزینه های دادرسی را هم بانضمام حق بیمه های متعلقه از همان مالکین دریافت کنین.