در بازنشستگی و مستمری توسط (120 امتیاز)
با سلام. اینجانب 12سال تو کار تراشکاری. تو شرکت ماشین سازی تبریز مشغول کار بودم و12سال هم سابقه دارم.

که از کارهای سخت و زیان آور است از شرکت استعفا دادم و خودم شخصا پول بیمه رو واریز میکردم الان 23سال سابقه دارم و 58 سالمه آیا  از شرایط سخت و زیان آور تراشکاری ک قبلا کار میکردم میتوانم استفاده کنم تا بازنشسته شم؟؟؟
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام با پرکردن فرم سخت وزیان آور در سایت اگر شغلتان تایید شود وجمع سابقه با ارفاق سخت وزیان آور به سی سال برسد میتوانید بازنشسته شوید