در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (7,050 امتیاز)
سلام

چه بیمه ای خوب است ؟ می خوام بیمه بشم نمی دونم کدام بیمه عمر بهترین بیمه را ارائه می دهد  ؟
3 پاسخ
توسط (8,130 امتیاز)
سلام
بیمه ای مناسب هست که مناسب نیاز های شما باشد برای اینکه بدونید که چه بیمه ای مناسب شما هست باید  در مورد بیمه ها اطلاعاتتون رو تکمیل کنید و اینکه از مشاوران مشورت بگیرید
در صورت نیازبرای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید تماس بگیرید
در توضیح کلی پوشش های بیمه پاسارگاد
غرامت فوت طبیعی و حادثه
بیماری های خاص شامل سرطان ,پیوند اعضای اصلی بدن,جراحی قلب و عروق, سکته مغزی و قلبی
هزینه حادثه پزشکی
از کارافتادگی
نقص عضو
وام
بازنشستگی
بیمه تکمیلی Sos
اتش سوزی منزل