در بیمه بیکاری توسط (110 امتیاز)
با سلام
من الان از ۱۰ آبان آخرین روز بیمه ای هست که برام رد شده و دو سالم پر شده ...
و از اون تاریخ تا الان بیکارم و نمیدونستم تا ۳۰ روز مهلت دارم تا بیمه بیکاری رو رد کنم...
امروز اداره تعاون و کار تامین اجتماعی رفتم و مشاورش به من گفتش که تا سی روز باید درخواست میدادی وگرنه امکانش نیستش ...
ولی یه جوری به من گفت که انگار نمیدونست...
چه راه حلی واسه تعلق گرفتن بیمه بیکاری هست من اقدام کنم با شرایط اینه از آخرین بیمم ۸۶ روز میگذره؟
با تشکر
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)

ماده ۶ –
بیمه شدگان بیکار در صورت احراز شرایط زیر استحقاق دریافت مقرری بیمه بیکاری را خواهند داشت:
‌الف – بیمه شده قبل از بیکار شدن حداقل (۶) ماه سابقه پرداخت بیمه را داشته باشد. مشمولین تبصره (۲) ماده (۲) این قانون از شمول این بند‌مستثنی می‌باشد.
ب – بیمه شده مکلف است ظرف (۳۰) روز از تاریخ بیکاری با اعلام مراتب بیکاری به واحدهای کار و امور اجتماعی آمادگی خود را برای اشتغال‌به کار تخصصی و یا مشابه آن اطلاع دهد. مراجعه پس از سی روز با عذر موجه و با تشخیص هیأت حل اختلاف تا سه ماه امکان‌پذیر خواهد بود.