در هدیه ازدواج توسط (110 امتیاز)
من و خانمم سال 90 ازدواج کردیم و قبل از سال ۹۰ سابقه بیمه ای نداشتم ولی سال 92 تا پایان 95 پایان امسال سابقه دارم میخاستم بدونم به ما هدیه بیمه عقد تعلق میگیره یا نه؟
ممنون میشم اگه جواب بدید
1 پاسخ
توسط (109,610 امتیاز)

سلام. خیر تعلق نمی گیره:

شرط اول که 720 روز سابقه قبل از تاریخ عقد بوده رو ندارید.

شرایط پرداخت:

1-بیمه شده طی 5سال قبل از تاریخ ازدواج ،حداقل به مدت 720روز سابقه کار داشته باشدوحق بیمه این مدت را پرداخته باشد.

2-در تاریخ ازدواج رابطه استخدامی بیمه شده با کارفرما قطع نشده باشد.

3-ازدواج اول باشد.

4-ازدواج دایم بوده ودر دفتر رسمی ثبت شده باشد.