در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (110 امتیاز)
با سلام.ببخشید ایا بیمه شده رانندگان برون شهری با کری کامل یک گوش از کار افتاده محسوب می شود.

موقعی که از طریق رانندگی بیمه شدم گوشی که الان کر می باشد ضعیف بود ولی الان کر می باشد ایا از کار افتاده محسوب می شود
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
باسلام

برای اعضا بدن که دارای اندام قرینه می باشند ، درصورتی که یکی از آنها سالم باشد امکان معرفی به کمیسیون پزشکی از کارافتادگی وجود ندارد