در بیمه نیروهای مسلح توسط (650 امتیاز)
چرا بیمه نیروهای مسلح هزینه داروهای خارجی را نمی دهد ؟
1 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)
بر اساس سیاست های کشور ، سازمان های بیمه در خصوص داروهایی که هم تولید داخلی دارند و هم تولید خارجی مجاز به تعهد نوع داخلی می باشند . که هم قیمت مناسب تری دارد و هم زیرنظر سازمانهای رسمی کشور تولیدو توزیع می گردد.

عموماً ممالک توسعه یافته از کشورهای درحال توسعه به عنوان آزمایشگاه کنترل و امتحان تولیدات جدید خود استفاده می نمایند و سعی می کنند با صرف سرمایه های درونی این کشورها به اهداف خود دست یابند لذا داروهای خارجی به‌شدت توسط شرکت های وارد کننده تبلیغ و بازاریابی می شود.

تولید کنندگان خارجی، برای کسب منافع بیشتر، بر ارجحیت و بهینگی تولیدات خود نسبت به سایر تولید کنندگان تبلیغ می‌کنند که این امر موجب ترغیب بیماران به استفاده بیشتر از محصولات خارجی می شود. طبعاً سازمان بیمه صرفاً بر اساس تبلیغات این شرکت ها تصمیم به بیمه نمودن اقلام دارویی نمی نماید و همه جوانب امر را ملاحظه می کند.

با توجه به محدودیت بودجه سازمانهای بیمه، تعهد اقلام ضروری در دستور کار این سازمان ها قرار دارد و اگر تشخیص داده شود که تعهد دارویی اعم از خارجی یا داخلی به نفع بیمه شدگان است هماهنگ با سایر بیمه ها در این راستا اقدام لازم صورت می گیرد.

لذا مشاهده می شود بسیاری از داروهای خارجی که ضروری بوده و مشابه داخلی ندارند در حال حاضر، در لیست تعهدات سازمان قرار دارد.