در بیمه نیروهای مسلح توسط (650 امتیاز)
انواع مختلف فوت کارکنان نیروهای مسلح و پرداخت حقوق مستمری عایله تحت تکفل کارکنان متوفی چگونه است؟
1 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)
فوت کارکنان نیروهای مسلح  شامل فوت شغلی (به سبب خدمت) و فوت غیر شغلی (عادی) می باشد و حقوق مستمری عایله تحت تکفل کارکنان متوفی با رعایت قوانین و مقررات مربوطه، توسط سازمان بازنشستگی نیروهای مسلح پرداخت می گردد.