در شرکت بیمه توسط
سلام، من ٣١ يكسال بيمه ارتش هستم حق بيمه ميدم ، دوست دارم خدمات دندانپزشكي رو پيش پزشك مورد اعتماد و تاييد خودم انجام بدم ، مگه تايين پزشك براي درمان هم جبري !!؟ مگه بيمه در اذاي كسر حق بيمه نبايد مبالغي رو به بيمگر بده !!؟ چرا اداره بيمه درماني ارتش شهر بندرعباس از پرداخت حق مسلم بيمگر ير باز ميزنه !!؟ و ميگه كه بايد حتماً به جاهايي كه ما ميگيم بريد كار دندان انجام بديد!! مگه با اون مراكز خاص ضدوبند دارند !!؟اگه اينطور نيست براي شركت بيمه چه فرقي ميكنه اون حداقل سهم يا مبلغ ثابتي كه  در نظر گرفته رو به اين پزشك بده يا اون يكي ديگه !! حتماً مسئول قرارداد نفعي ميبره لابد!!!خواهش ميكنم در اين مورد پاسخ قانع كننده اي اگه هست بفرماييد
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،

متاسفانه در زمینه خدمات دندانپزشکی چون نرخ شکنی و خارج از اصول و مصوبات سازمان بهداشت صورت می گیرد ، شرکت های بیمه طی قراردادی که با مراکز درمانی مد نظر خود می بندند انها را ملزم به رعایت تعرفه وزارت بهداشت در هر خدماتی می نمایند و ضمنا معتمد شرکت بیمه هستند و خلافی از ایشان صورت نخواهد داد  ، بدین سبب است که در دندانپزشکی فقط در مراکز طرف قرارداد باید انجام پذیرد.