در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (130 امتیاز)
با عرض سلام و خسته نباشید بنده دو تا سوال داشتم:
1- بنده در سال 1373 در بیمه شعبه 1 زاهدان دارای دو پرونده با شماره بیمه شده متفاوت بودم که بعلت مشکلات بوجود آمده در تمدید دفترچه مقرر گردید که که پرونده بیمه شده اولیه معتبر بوده و سوابق موجود در پرونده بیمه  جدید به پرونده قبلی اضافه گردد ولی الان در بررسی سوابق مشاهده میگردد محتویات پرونده جدید به پرونده قبلی اضافه نشده حال این مطلب چگونه قابل پیگیری و اقدام میباشد؟
2-کارفرمای من که مرکز آن در تهران است لیست بیمه مرا در آبان و آذر 1388 در کارگاه بندرعباس رد نکرده آیا برای احقاق حق خود میتوانم اقدامی بکنم
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
در خصوص سوال اول باید با مراجعه به شعبه مدکور نسبت به همسان سازی و یکپارچه شدن دو پرونده اقدام تا با اصلاح هویتی سوابق ایجاد و منتقل به سوابق فعلی گردد

درخصوص سوال دوم با شکایت از کارفرما در اداره کار محل مورد نظر و ارایه مستندات در خصوص کار در کارگاه نسبت به اخذ رای در خصوص اضافه کردن مدت مذکور اقدام نمایید