در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (110 امتیاز)
کارفرمای من خودش کارای قانون کار و انجام میدادن. برای اینکه حق و حقوق و بیمه منو ندن قرارداد پیمانکاری بستن با من. میتونم شکایت کنم؟!
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

به اداره کار شکایت کنید . این شرایط باید در مراجع حل اختلاف اداره کار مورد بررسی قرار گیرد . اگر رضایت شما در قرارداد پیمانکاری مربوط در نظر گرفته نشده باشد به احتمال زیاد به حق تان خواهید رسید.

با تشکر