در بیمه بیکاری توسط (140 امتیاز)
سلام
بنده دارای 18 ماه سابقه بیمه هستم و 12 ماه آخر آن را در یک شرکت مشغول به کار بودم.
همچنین بنده متاهل نیز هستم.
بدلیل اینکه تا کنون در مقطع کارشناسی ارشد محصل بودم، خدمت سربازی نرفته ام. یعنی در حین تحصیل مشغول به کار بودم و برای من بیمه رد شده است.
بنده از تاریخ اول اردیبهشت 96 عازم به خدمت سربازی هستم.
می خواستم بدونم اگر تا آخر سال یعنی آخر اسفند 95 مشغول به کار باشم و از تاریخ اول فروردین بیکار بشم و تاریخ اول اردیبهشت به خدمت سربازی اعزام بشم، امکانش هست در حین خدمت سربازی بیمه بیکاری دریافت کنم؟
2 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
خیر نمیتوانید

بعد از اتمام خدمت سربازی نیز میتوانید مدت خدمت را جزو سوابق بیمه ای خود بیاورید و برای اینکار حتما حق بیمه تا روز اعزام واریز شود تا انتقال سوابق رایگان انجام شود