در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (240 امتیاز)
سلام.طبق قانون اداره کاربه ازای یکسال اشتغال وخدمت کارگر در کارگاه کارفرما . بایدطبق اخرین حقوق دریافتی یک ماه پایان کاربه کارگرلحاظ شود.

اگرکارفرمایی کمترازقانون کار یعنی ماهانه 600 هزار تومان به کارگر خودش حقوق بده پایان کاریک ماه او 600 هزار تومان میشه؟ لطفا با مثال عددی توضیح بنویسین؟
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

 به استناد ماده 11آئین دادرسی کار ، توافق خارج از قوانین کار معتبر نمی باشد و کارفرما نمیتواند کمتر از رقم قانونی کار ، به کارگر پرداخت نماید و حداقل حقوق قانونی کار در سال 95 مبلغ 8121660 ریال می باشد و به ازای هر سال کارکرد می بایست یکماه بعنوان سنوات خدمت معادل 8121660 ریال پرداخت کند.