در دیه و بیمه خودرو توسط
کامل ترین بیمه شخص ثالث را کدام شرکت بیمه می دهد
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیزم سلام،وقت بخیر.

قوانین بیمه های ثالث از ۱۳۹۵/۰۳/۲۹ برای کلیه شرکت های بیمه یکسان شده است.

دیگر از نظر نرخ،هیچ تفاوتی با یکدیگر ندارند.

تنها نکته ای که باید در خرید بیمه های ثالث در نظر داشته باشین،میزان تعهد پرداخت خسارت های مالی بیمه نامه بوده که در سیستم نمایندگی ها ۶۳،۳۵۰،۰۰۰ ریال و بر اساس دیه تعریف شده است.

شما حداکثر تا سقف ۳۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان،می توانید از تعهدات پرداخت مالی شرکت های بیمه،در هر خسارت خریداری نمایید.

در بیمه پاسارگاد،حداقل سقف تعهدات مالی برای این بیمه نامه در اکثر نمایندگی ها مبلغ ۱۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان می باشد.