در بیمه بیکاری توسط (3,600 امتیاز)
آیا به کارگرانی که در ساختمان پلاسکو مشغول بوده اند بیمه بیکاری تعلق می گیرد
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)
سلام بله به تمامی کارگرانی که در این ساختمان مشغول بودن و به علت ریزش ساختمان بیکاری شده باشند بیمه بیکاری تعلق می گیرد

در صورتی که کارفرمایی کارگر خود را بیمه نکرده باشد باز هم تحت پوشش و حمایت‌های بیمه‌ای قرار می گیرد اما کارفرما باید مبلغ حق بیمه مربوط به کارگر را به سازمان تامین اجتماعی پرداخت کند

بیمه شدگانی که به علت بروز حوادث غیرمترقبه مانند سیل، جنگ، زلزله و آتش سوزی بیکار می شوند، برای دریافت مقرری بیمه بیکاری، نیاز به داشتن حداقل سابقه پرداخت حق بیمه ندارند و حتی اگر در روز اول کار بر اثر این حوادث بیکار شوند می توانند مقرری بیمه بیکاری دریافت کنند.

 اطلاعات تکمیلی در :

شرایط بیمه بیکاری