در قانون کار و قرارداد کار توسط (3,570 امتیاز)
آیا وزارت کار می تونه کارگاه رو به علت نبود ایمنی و امنیت تعطیل کنه ؟
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)

هر گاه در حین بازرسی به تشخیص بازرس کار یا کارشناس بهداشت حرفه ای احتمال وقوع حادثه و یا بروز خطر در کارگاه داده شود . بازرس کار یا کارشناس بهداشت حرفه ای مکلف هستند مراتب را  فوراً و کتباً به کارفرما یا نماینده او و نیز به رئیس مستقیم اطلاع دهند و از طریق اداره مربوطه از دادگستری محل تقاضای قرار تعطیل و لاک و مهر تمام یا قسمتی از کارگاه را نماید .