در دیه و بیمه خودرو توسط (110 امتیاز)
با سلام
بر اثر تصادف نیمی از بند انگشت اشاره دست راستم از بین رفت و الان کوتاه شده و میزان حرکتش محدود شده و در حرکت دادن ان با مشکل رو به رو هستم

 ایا نقص عضو محاسبه میشه ?

بخاطر محدود شدن حرکتی انگشت آیا درصد از کار افتادگی تعیین میشه از طرف پزشکی قانونی هر درصد از کارافتادگی چجور محاسبه میشه
با تشکر
1 پاسخ
توسط (2,510 امتیاز)
سلام.
درصد ازکارافتادگی توسط پزشکی قانونی.طبق جدول تعیینی ازقوه  قضائیه محاسبه واعلام میشود..ازکارافتادگی انگشت دست درصد خاصی دارد که در جدول تعیین دیات متشخص گردید ه
سپاس