در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
مشاهده جدول محاسبه میزان دریافت سود از بیمه عمر بیمه تامین اجتماعی
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیزم سلام،وقت بخیر.

بیمه عمر سازمان تامین اجتماعی،از نوع بیمه عمر،بشرط فوت بوده و هیچ سودی ندارد.

تنها پوششی که دارد،غرامت فوت بوده و مبلغ این غرامت در حال حاضر فقط ۳،۰۰۰،۰۰۰ تومان می باشد!!!

لطفا در صورت تمایل به دریافت اطلاعات بیشتر در مورد بیمه های عمر پاسارگاد،که با حق بیمه های بسیار جزیی،پوشش های بیمه ای زیادی به بیمه گذاران گرامی داده میشود،میتوانید همه روزه از ساعت ۱۹/۳۰ الی ۱۸/۰۰ با ینده مشاوره رایگان داشته باشید.