در شرکت بیمه توسط
آیا شرکت بیمه ما بيمه اى معتبر است
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیزم سلام،وقت بخیر.

بیمه ما،با داشتن پشتوانه عظیمی از مشتریان بالقوه بانک ملت تاسیس گردیده،و سعی نموده تا با حفظ مشتریان بانک،در بیمه نیز حرف های تازه ای برای گفت داشته باشد.

با بیش از یک دهه فعالیت در عرصه صدور و ارایه انواع بیمه در ایران،توانسته بخشی از بازار را به خود اختصاص دهد.

با تایید بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران،بیمه ما در حال حاضر،در سطح یک توانگری مالی شرکت های بیمه قرار گرفته،که این خود یک امتیاز برای این شرکت محسوب میشود.