در شرکت بیمه توسط
آیا شرکت بیمه تجارت نو بيمه اى معتبر است
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیزم سلام،وقت بخیر.

تمامی شرکتهای بیمه با کسب مجوز از بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران،در حال فعالیت می باشند.

ضمنا شرکت بیمه تجارت نو،با اتکا بر مشتریان پر تعداد بانک تجارت،که پشتوانه و سابقه دیرینه ای دارد،تاسیس گردیده.

از نظر سابقه بیمه ای فقط همین بس که در سال جاری مجوز فعالیت خود را دریافت نموده،ولی از نظر اعتبار،قطع به یقین از نظر بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران،معتبر می باشد.

لطفا برای دریافت پاسخ سوال خود با شماره های ذیل(بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران) تماس حاصل فرمایید:

۲۲۰۵۰۰۰۱-۵