در شرکت بیمه توسط
آیا شرکت بیمه البرز بيمه اى معتبر است
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیزم سلام،وقت بخیر.

بیمه البرز،یکی از قدیمی ترین شرکت های بیمه ای در ایران هست.

از نظر سابقه و قدمت،برای خیلی از مردم ایران اسمی شناخته شده بوده و همواره مورد اعتماد ایرانیان بوده است.

ضمنا از نظر سطح توانگری مالی،هم اکنون بهمراه۱۶ شرکت بیمه ای دیگر،  در رتبه اول  توانگری مالی میباشد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه،می توانید با بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران بشماره ۲۲۰۵۰۰۰۱ الی ۵ تماس حاصل نموده،جزییات بیشتر را از همکاران گرامی ما در بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران سوال و پاسخ خود را دریافت نمایید.