در شرکت بیمه توسط
آیا بیمه کارآفرین بيمه اى معتبر است
1 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام

دوست عزیز شرکت بیمه کارآفرین یکی از نخستین شرکت های بیمه خصوصی است که پس از انقلاب در چارچوب قانون تأسیس مؤسسات بیمه غیر دولتی و قانون تجارت در تاریخ 1381/12/27 به شماره ۲۰۰۸۴۵ به ثبت رسیده و با اخذ مجوز از بیمه مرکزی ایران فعالیت خود را در سطح کشور آغاز نموده است .

بیمه کارآفرین با سرمایه ۱۲۰۰ میلیارد ریال،ذخابر فنی ۳۰۳۳ میلیارد ریال و اندوخته های قانونی،سرمایه ای و سایر اندوخته ها به مبلغ ۱۰۳ میلیارد ریال و در اختیار داشتن پوشش های مناسب اتکایی از توان مالی بالایی برخوردار و قادر است انواع ریسک های صنعتی و غیر صنعتی و همچنین صنایع عظیم نفت،گاز و پتروشیمی را با هر میزان سرمایه تحت پوشش قرار دهد.

همچنین این شرکت برنده ی جوایز متعدد داخلی و خارجی به شرح زیر شده است

http://www.karafarin-insurance.ir/web_directory/41701-%D8%A7%D9%81%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%DA%AF%D9%88%D8%A7%D9%87%D9%8A%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%87%D8%A7.html