در شرکت بیمه توسط
آیا بیمه سامان بيمه اى معتبر است
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیز سلام،وقت بخیر.

تمام شرکت های بیمه ای که لیست اسامی اونها در سایت بیمه مرکزی قرار داده شده،دارای مجوز هستن و این اجازه بهشون داده شده که در چهارچوب های قوانین بیمه مرکزی و در رشته های مختلف بیمه ای فعالیت کنن.

این رو از تمامی دوستای عزیز و هموطنان گرامی ام درخواست می کنم که این سوالات تکراری رو در سایت نگذارن.

به سایت بیمه مرکزی رجوع کنین با شماره تلفن های:۰۲۱۲۲۰۵۰۰۰۱-۵ تماس بگیرید و آمار هر چیزی رو که میخواین بدونین،دقیق و بی واسطه از بیمه مرکزی استعلام بفرمایین.

متشکرم،روز خوش