در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
بسته شده
با سلام؛
میخواستم بدونم منظور از معافیت از پرداخت حق بیمه در اینگونه بیمه های عمر چی هست؟
در صورت فوت بیمه شده اول ایا همان حق بیمه ای که جدول مشخص شده پرداخت میشود؟
یا اینکه فقط هزینه بیمه گری،پوشش عمرو پوشش.های اضافی پرداخت میشود؟

اگر بتوانید توضیح دهید،سرمایه مربوط به پوشش معافیت که در جداول این نوع بیمه نامه نوشته شده به چه معناست

آیا در شرکت های مختلف این موضوع تفاوت دارد
متشکرم
سوال بسته شد با توجه به : پاسخ کامل و جامع داده شده؛متشکرم
4 پاسخ
توسط

بهترین پاسخ

در بیمه پارسیان این امر وجود دارد، که البته جزوی از طرح بیمه عمر و سرمایه گذاری خانواده هست و جزو پوشش های اضافی نیست؛ در این مزیت،این قابلیت وجود دارد که در صورت فوت بیمه شده اول(بیمه گذار) که بهتر هست سرپرست خانواده و منبع درآمد باشد، بیمه نامه (در صورت تمایل ) ادامه پیدا کند و حق بیمه ها بدون کم و کاست توسط شرکت بیمه پارسیان پرداخت میشود؛

در صورت فوت بیمه شده اول 2 حالت وجود دارد:

1- بیمه شده دوم(همسر) تمایل به ادامه بیمه نامه داشته باشد؛ در این صورت سرمایه فوت بیمه شده اول،پرداخت میگردد؛بیمه شده دوم بعنوان بیمه گذار جدید معرفی شده اما  حق بیمه پرداخت نمیکند و بیمه نامه طبق روال گذشته ادامه پیدا میکند؛

2- بیمه شده دوم(همسر) تمایل به ادامه بیمه نامه ندارد؛ در این صورت بیمه نامه بازخرید میشود؛ سرمایه فوت بیمه شده اول + ارزش بازخریدی(ذخیره اندوخته)+منافع در نظر گرفته شده برای پوشش معافیت، به افراد تعیین شده،پرداخت میشود؛

این امتیاز فقط برای یک بار قابلیت دارد و در صورت فوت بیمه شده دوم،بیمه نامه منقضی میشود و منافع اون به استفاده کنندگان پرداخت میشود

با توجه به گفته های دو همکار دیگر،ممکن هست این طرح به این شکل در تمام شرکت ها موجود نباشد؛ اما طرح ممتازی برای خانواده هاست،چون نه تنها با پرداخت یک حق بیمه ، تا 4 نفر بیمه میشوند،بلکه در صورت فوت سرپرست خانواده،بیمه نامه تا پایان مدت،بدون نیاز به پرداخت حق بیمه ادامه پیدا میکند و ذخیره اندوخته با هزینه شرکت بیمه پارسیان رشد میکند؛درصورتی عدم تمایل،بغیر از سرمایه فوت و ذخیره اندوخته که در تمام بیمه نامه ها پرداخت میشود،ذخیره مربوط به معافیت از پرداخت حق بیمه هم به  استفاده کنندگان پرداخت میشود

جهت کسب اطلاعات بیشتر اینجا را مطالعه کنید و در صورت تمایل تهیه به نمایندگان بیمه پارسیان مراجعه فرمایید؛

توسط (11,880 امتیاز)
درودبرشما،معافیت ازکارافتادگی در بیمه های عمر یکی از گزینه های ازکارافتادگی ست یعنی این که بیمه گذار از زمان ازکارافتادگی دیگر مبلغی بابت حق ببمه پرداخت نمیکند و بیمه گر به جای فرد حق ببمه را واریز میکند.که در شرکت های مختلف مافاوت میباشد. در سامان فرد 10 سال از پرداخت حق بیمه معاف میشود و 10 سال دو برابر آخرین پرداختی مستمری دریافت میکند و 100 درصد سرمایه فوت هم به فرد داده میشود.
در صورت فوت بیمه شده،بیمه نامه قطع میشود و تمام اندوتته به اضافه سرمایه فوت به ذینعان میرسد.
برای مشاوره تخصصی و رایگان میتوانید با من تماس بگیربد