در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (3,570 امتیاز)
مدارک لازم برای کارت هوشمند رانندگی چیست
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

مدارک مورد نیاز جهت صدور برگ فعالیت رانندگی:
1) درخواست کتبی (یا الکترونیکی) مبنی بر تقاضای صدور برگ فعالیت در بخشهای باری یا مسافری (برون شهری و یا روستایی) به همراه اعلام نشانی و شماره تلفن همراه و کدپستی محل سکونت متقاضی و اعلام و اقرار مبنی بر عدم اشتغال به مشاغل موضوع بند 9 ذکر شده در بالا.
2) ارائه اصل و تصویر کلیه صفحات شناسنامه، کارت ملی، گواهینامه رانندگی معتبر مرتبط با نوع وسیله نقلیه، گواهی عدم اعتیاد از مراکز مجاز مورد تایید وزرات بهداشت؛ درمان و آموزش پزشکی، مدرک تحصیلی.
3) ارائه اصل و تصویر کارت پایان خدمت سربازی یا معافیت دائم برای متقاضیان ذکور (مطابق مقررات نظام وظیفه)
4) دو قطعه عکس 4×3 تمام رخ با زمینه روشن مربوط به یکسال اخیر.
5) اصل و تصویر فیش واریزی مربوط به صدور برگ فعالیت به حساب مربوطه.
6) ارائه گواهی عدم سوء پیشینه قطعی کیفری (عدم محرومیت از حقوق اجتماعی)
7) ارائه گواهی یا معرفی نامه معتبر ممهور به مهر سازمان تامین اجتماعی (بیمه رانندگان) یا صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر.
تبصره: کلیه آزادگان و جانبازان تحت پوشش بنیاد شهید و امور ایثارگران از شمول این بند مستثنی بوده و ارایه گواهی ممهور از بنیاد مربوطه کفایت می کند.
8) برگ سلامت رانندگان و گذراندن دوره های آموزشی.
9) ارایه معرفی نامه از انجمنهای صنفی رانندگان بار و مسافر در شهرستان و یا استان مربوطه و درصورت عدم وجود انجمن از کانون ذیربط.
محل مراجعه برای صدور دفترچه کار رانندگی و  کارت هوشمند رانندگان برون شهری و روستایی: انجمنهای صنفی رانندگان بار و مسافر در شهرستان و یا استان مربوطه و درصورت عدم وجود انجمن از کانون ذیربط.
درحال حاضر دیگر دفترچه کار رانندگی صادر نمی گردد و کارت هوشمند رانندگان جایگزین آن شده است.
مدارک لازم برای صدور کارت سلامت رانندگان :
– اصل و تصویر گواهینامه رانندگی (حداقل پایه دو)
– اصل و تصویر کارت ملی
– اصل و تصویر شناسنامه
– اصل و تصویر کارت پایان خدمت
– سه قطعه عکس 3×4
– انجام آزمایش

استعلام پیامکی: برای استعلام وضعیت کارت هوشمند ناوگان و رانندگان، شماره کارت هوشمند را به شماره 3000141 پیامک نمایید