در سوابق بیمه توسط (180 امتیاز)
احتراما به استحضار می رساند اینجانب *******  باسابقه 14 سال دوماه خدمت در ناجا بازخریدشدم ' سوابق بیمه تابحال انتقال نداده ام ' دوسال نیز سابقه بیمه روستائیان عشایر نیز دارم

 در حال حاضر 7سال سابقه پرداخت بیمه تامین اجتماعی دارم ' بابت انتقال سنوات بیمه ازنیروهای مسلح به صندوق تامین اجتماعی برای ادمه بیمه'  :سازمان تامین اجتماعی اعلام میدارد که سازمان مذکوربابت حق بیمه ناشی ازقانون نقل انتقال بیمه بازنشستگی مصوب 27/3/65 مجلس شورای اسلامی تبصره های الحاقی وآئین نامه اصلاحی تبصره 3ماده واحده قانون مذکورمصوب3/8/77هیات وزیران مبالغ کلانی حدودا پیش از 45میلیون تومان مطالبه میکند که پرداخت آن ازعهده بنده خارج است فلذاخواهشمنداست درخصوص معافیت و یا پرداخت آن ازطرف دولت وقانون جایگزین ویاهرگونه کمک مساعدت اوامرمقتضی صادرفرمائید
1 پاسخ
توسط (55,020 امتیاز)
با سلام

هیچ راهی ندارد . پرداخت این مبلغ قانونی است و خودتان باید پرداخت کنید .

با تشکر