در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط
آیا کلاس آموزشی حامد عسگری معتبر و مفید است ؟
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
آقای حامد عسگری یکی از مدرسین حوزه بیمه عمر است که کتاب سیاره مشتری را نوشته و سمینارهای متعددی در این زمینه در سراسر کشور برگزار می کند.
این کلاس ها بیشتر برای یادگیری عملی و تبادل تجربیات در زمینه بیمه عمر و سرمایگذاری برگزار می شود و قرار نیست از سوی ارگانی، مدرک و اعتبار آن سنجیده شود. افراد به میل و از روی اختیار خود به این کلاس ها می روند.
آنچه تجربه شده است، آموزه های این کلاس ها برای خیلی ها سودمند بوده است.