در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
برای خرید بیمه عمر و سرمایه گذاری چه چیز هایی را باید در نظر گرفت
5 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیز سلام،وقت بخیر.

برای خرید بیمه های زندگی شرایط بیمه شده از نظر سن،جنسیت،شاغل بودن یا نبودن،مزدوج بودن یا نبودن،همچنین پوشش های بیمه نامه و عواملی از این دست بسیار مهم می باشد.

مجموعه این عوامل در صدور بیمه نامه تان موثر بوده و حتما باید قبل از  خرید این بیمه نامه ارزشمند،با یک مشاور حرفه ای مذاکره نموده،سپس به خرید آن اقدام فرمایید.

در صورت تمایل به مشاوره رایگان،میتوانید همه روزه از ساعت ۱۹/۳۰الی۱۸/۰۰ تماسی با بنده داشته باشید.