در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (240 امتیاز)
باعرض سلام.اینجانب درسال95 بیمه مشاغل ازاد12درصدباسازمان تامین اجتماعی قراردادبستم وبیمه واریزمیکنم.

ایادرابتدای سال96میتونم قراردادم روبه بیمه مشاغل ازاد18درصدتغییربدم ویاقراردادجدیدببندم واگه نمیشه به چه عللی؟(لطفاتوضیح بیشتری بدین)
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
در صورتی که شما از کارافتاده کلی بوده و قرارداد مشاغل آزاد 12 درصد منعقد کردید ، بعد از یکسال می توانید قراردادتان را به 14 درصد تبدیل نمایید

درغیر این صورت ( و اگر معاینات پزشکی انجام نداده باشید) با دادن معاینات می توانید تغییر نرخ دهید ( درهر زمان که می خواهید)